Wat is Edific?

Bouwonderneming Edific is een algemeen en erkend aannemer gevestigd in Antwerpen. Of het nu voor een nieuwbouw is of een renovatieproject in een moderne of klassieke stijl… Wij zetten voor elk project de juiste mensen in, voor een kwalitatief resultaat. Dit doen we zowel voor villa’s, middelgrote woningen en appartementen. Maar ook handelspanden of kantoorruimten nemen we met plezier onder handen.

Onze geschiedenis

15 jaar geleden werd Edific opgericht. Al snel konden we als bouwprofessionals rekenen op een handvol gemotiveerde vakmensen.

In al die jaren brachten we een heleboel bouwprojecten tot een goed einde. Elk project verrijkte ons met meer kennis en ervaring. Dit maakte van ons een flexibele en breed inzetbare bouwpartner.

Intussen telt ons bedrijf al 80 trouwe en betrouwbare medewerkers en kunnen we terugvallen op een gigantisch netwerk van terugkerende en tevreden opdrachtgevers en klanten. We weten voor elk project de juiste enthousiaste werkkrachten in te zetten.

Voor de industrie

Edific is jouw ideale bouwpartner in de industriesector. Heb je nood aan een bedrijfsgebouw dat aan al je noden en wensen voldoet? Wij sturen het perfecte team van ervaren vakmensen uit voor bijvoorbeeld de realisatie van industriehallen, met of zonder kantoorruimte(n). Met een productiehal volledig aangepast aan de behoeften van je bedrijf kan je productiviteit alleen maar omhoog gaan. Een doordacht logistiek gebouw, een opslagplaats, (auto)garage of showroom? Wij hebben alle expertise ter beschikking om een oplossing te bieden voor elk budget, met verschillende mogelijke materialen.

Philippe Abandonné

Philippe Abandonné is sinds 2008 de businessmanager van Edific. Al van kindsbeen heeft hij een voorliefde voor de bouwsector. Als bedrijfsleider hecht hij veel belang aan het welzijn van zijn medewerkers. Door te investeren in hun veiligheid en gezondheid beschikt hij intussen over een uitgebreid en betrouwbaar team van bekwame vakmensen.

Benieuwd hoe we kunnen helpen?

Als onderaannemer kunnen wij u helpen om elk project succesvol af te ronden met oog voor kwaliteit. Wij zetten de juiste vakmensen op de juiste plaats en ontzorgen onze klanten door ook de coördinatie op ons te nemen. Bovendien integreren we uw huidige administratieve tools en processen in onze service, zodat u een pak tijd bespaart!

Meer informatie