Wij zijn VCA* beoordeeld

Met onze VCA-beoordeling willen we bewijzen dat onze onderneming voldoet aan alle voorwaarden wat betreft veiligheid. VCA staat dan ook voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Een VCA-kwalificatie is niet verplicht voor bouwondernemingen maar wel zeer gekend en geliefd in de sector. Bij Edific willen we graag ons steentje bijdragen om de veiligheid op onze werkplek te verhogen. Daarom hechten we veel waarde aan onze VCA-beoordeling. te vergroten.

Belang van veiligheid, gezondheid en milieu

Bij Edific hechten we heel veel belang aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en hun omgeving. Bovendien willen we de vooruitgang graag op de voet blijven volgen. We zijn als bedrijf VCA*-beoordeeld en in het bezit van alle nodige attesten om onze werknemers te beschermen, zoals risicoanalyse en veiligheidsplanning.

Bekwame en verantwoordelijke medewerkers

De VCA-opleidingen zijn kwalitatief en hoog aangeschreven. Daarom vinden we het belangrijk dat al onze medewerkers in het bezit zijn van een VCA-attest (B-VCA). Al onze leidinggevenden moeten het attest ‘VCA leidinggevende’ (VOL-VCA) behalen. Dat is zowel voor hen als voor hun collega’s een extra bevestiging dat zij de verantwoordelijkheid over de veiligheid van hun team kunnen dragen.

Wie zijn wij?

Bouwbedrijf Edific is een gekwalificeerde onderaannemer gevestigd in Beveren-Waas. Met een groot aantal vakmensen onder één dak kunnen wij op elke werf een meerwaarde betekenen. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Villa, woning, appartement of kantoorruimte, … We zetten met plezier onze schouders onder uw project, of het nu in moderne of klassieke stijl is.

Meer informatie